Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres


DSC00002 II

Som  una  agència   immobiliària  i  de  serveis  vinculats  amb  el  sector  immobiliari,  amb  una  àmplia experiència que ens avala des de el gener de l´any 2001.

La nostra oficina esta ubicada al carrer Jaume Huguet, nº 25 baixos, pròxima al centre de Valls, a la plaça del Pati, on podem donar un servei integral en el sector immobiliari per totes les seves necessitats.

La nostra immobiliària està integrada per professionals amb una llarga experiència dintre del sector, com immobiliària responsable  busquem  donar  un  servei  acurat,  professional,  personalitzat,  amb  el rigor i la serietat que comporta la compra o arrendament d´un immoble.

Volem ser el present del servei immobiliari global i fem tot el possible per estar sempre al seu costat.

Com volem que així sigui durant els pròxims anys, i així creiem que serà gràcies a la confiança que vostès ens han dipositat durant  aquests  anys,  compartint  els seus objectius d´aportar valor el seu immoble, entenen que el seu immoble es únic i la nostra manera de vendre-li també.

Anton Piera Gatell – Tot Finques

Anton Piera Gatell,  agent de la propietat immobiliària ( Api Col·legiat nº 553 de la província de Tarragona). Registrar d´agents immobiliaris aicat 2373.

Perit judicial immobiliari col.legiat.

Especialitat  en venda,  lloguer,  taxacions  de  pisos,  cases,  locals  comercials ,  terrenys,  solars,  naus industrials.

Administracions de comunitats de propietaris i patrimonis immobiliaris.

Assessorament  professional  en  la financiació bancària, adequada a cada client, tant  en temes  fiscals, jurídics i financers que comporti la gestió en la venda d’un immoble.

Coneixedor  del que li  podem  oferir  de  la  nostra  amplia cartera  d’immobles,  a  Valls  i  els voltants, principalment a les comarques   Alt Camp i Conca de Barberà.

Realitzem un seguiment curat de la documentació administrativa tant amb compravendes com a lloguers, fem tot el possible per estar sempre al seu costat amb la  finalitat  de  que pugui vendre  o llogar bé el seu immoble.

Tot Finques – Serveis

Com agents de la propietat immobiliària oferim:

Assessorament en inversions immobiliàries, peritatge d’immobles, traspassos d’immobles, comunitats de propietaris, administració de patrimonis immobiliaris.

Gestionem tot el que es refereixi a la compravenda d’immobles siguin habitatges, locals, naus, etc…

Disposem d’una amplia cartera d’immobles de tot tipus tant en venda com en arrendament.

Serveis de realització de contractes de compravenda, lloguers amb opció de compra, lloguers.

Serveis en la realització de taxacions judicials pels jutjats i per particulars de qualsevol tipus d´immoble.

Serveis especialitzats  en serveis comercials per a promotors i constructors per la venda dels seus immobles.

Altres serveis

Oferim també els següents serveis:

Consultoria especialitzada en comercialitzar els immobles i gestió patrimonial

Consultoria en la gestió i tramitació hipotecària en bens immobles, intentan  localitzar  l´entitat bancària per aconseguir el millor préstec hipotecari amb les millors condicions del mercat que s´adaptin a les seves necessitats, solucionar-li tots els dubtes que és pugin produir i derivar durant la seva tramitació.

Consultoria en la gestió i tramitació d´assegurançes per impagaments de lloguers,  defensa jurídica i actes vandàlics en el continent, perquè vostè pugui arrendar amb tota tranquilitat i seguretat.

Consultoria en informar-li de les obligacions legals que es derivin de la compravenda d´un immoble,  tant en les obligacions  fiscals  i  obligacions  jurídiques  que  es  realitzan  en  una  operació  de  compravenda o arrendament d´una propietat o immoble.

Assessorem  als  nostres  clients  sobre  el  valor de mercat dels respectius immobles i realitzem informes dels valors actuals dels immobles.

Seleccionem les visites del seu immoble amb un rigorós criteri.

Realitzem i tramitem els certificats d´eficiència enèrgetica i les cèdules d´habitabilitat necessaries en la venda i lloguer dels  habitatges.

Realitzem en molta cura en la busqueda de l´espai que necessiti  per el seu negoci, tant en espais comercials o  industrials.

 

DSC00001DSC00006DSC00020

 

Idioma »